kiiking op evenementen

De ultieme attractie voor jouw evenement

Ideaal voor sportevenementen, sponsorevents, vrijgezellenfeesten, teambuilding, bedrijfsfeesten en/of personeelsfeesten en open dagen

Kiikingschommel zorgt voor veel entertainment

Bij evenementen speelt entertainment een belangrijke rol. Dit betekent dat u uw bezoekers iets moet bieden dat vermakelijk en leuk is. De kiikingschommel is niet alleen amusant, maar ook nog eens bijzonder spannend en spectaculair. Uw gasten zullen de adrenalinekick haast zelf voelen. Deze zinderende attractie kent zodoende zeker een hoog entertainment gehalte. Daarnaast heeft u ook nog eens iets unieks in handen, iets wat uw bezoekers niet zo snel verwachten.

Gaat u binnenkort een evenement organiseren en wilt u uw bezoekers eens echt verrassen? Door een kiiking schommel te huren voor uw evenement zal dit zeker lukken. Neem vandaag nog contact op met kikkingsport.nl voor meer informatie over de kiikingschommel.

 

Bekijk hier de aflevering van Hart van Nederland waarin onze schommel wordt gedemonstreerd.

kiikingsport

Neem contact op voor de mogelijkheden op uw evenement

Bent u op zoek naar iets bijzonders om van uw evenement een ware belevenis te maken? Huur dan een kiiking schommel voor uw evenement. Deze speciale schommel, waarmee men over de kop kan gaan, zal ongetwijfeld veel belangstellenden, ofwel bezoekers op uw georganiseerde feest of evenement weten te boeien. De kiiking schommel weet altijd en overal de aandacht te trekken, dankzij zijn opvallende verschijning. Door een kiiking schommel te huren wordt uw evenement absoluut een succes!

De kiiking schommel voor allerlei evenementen

Een kiikingschommel huren is een uitstekende manier om bezoekers kennis te laten maken met de avontuurlijke kiikingsport.

Deelname is mogelijk vanaf minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht). Op verzoek kan er ook gezorgd worden voor een demo team. Waarschuwing: Dit is een sport, geen attractie. Deelname aan deze extreme sport is op eigen risico.