Teambuilding

Verhuur voor teambuilding

 

Een kiiking schommel huren voor teambuilding is een uitstekende keuze om uw team een oppepper te geven. De kiiking schommel is niet zomaar een schommel. Met deze schommel is het de bedoeling dat er zo hard mogelijk geschommeld wordt, zodat men over de kop zal zwaaien. Met deze spectaculaire schommel zal menig team weer helemaal opleven, iets dat de sfeer en samenwerking alleen maar ten goede zal komen. Een kiiking schommel huren voor teambuilding kan voordelig bij kiikingsport.nl.


Waarom teambuilding en een kiiking schommel huren?

Bij teambuilding staat het samenwerken vaak centraal. Tijdens verschillende activiteiten is het de bedoeling dat teams dynamiek, vertrouwen, sociale binding en efficiƫntie creƫren. Teambuilding kan bestaan uit diverse soorten activiteiten. Zowel mentale opdrachten, zoals vraagstukken en puzzels als fysieke opdrachten, zoals sportactiviteiten, hindernislopen en schommelen komen aan bod. Een kiiking schommel huren voor teambuilding is dan ook een originele activiteit voor uw team. De speciale schommel draagt namelijk absoluut bij aan:

  • Onderling vertrouwen
  • Hindernissen en/of veranderingen overwinnen
  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Stimulans

Spannende teambuilding activiteit; huur een kiikingschommel!

Heeft uw team verandering, stimulans of aansturing nodig? Bent u benieuwd naar de knel- en verbeterpunten binnen uw bedrijf. Teambuilding is de oplossing. En, een kiiking schommel huren voor teambuilding geeft een absolute meerwaarde. Bovendien is het ook nog eens een leuke, unieke en bloedstollend spannende teambuilding activiteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met kiikingsport.nl voor meer informatie. Wij verhuren professionele kikkingschommels voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, evenementen en meer.

Deelname is mogelijk vanaf minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht). Op verzoek kan er ook gezorgd worden voor een demo team. Waarschuwing: Dit is een sport, geen attractie. Deelname aan deze extreme sport is op eigen risico.