Vrijgezellenfeest

Verhuur voor vrijgezellenfeest

 

Een kiiking schommel huren voor een vrijgezellenfeest is een echte aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een beetje adrenaline tijdens dit feestje. Met de kiiking schommel zullen grenzen verlegd worden. De spectaculaire schommel is hét ingrediënt voor het feest waar nog jaren over nagepraat wordt. Wilt u de aanstaande bruid of bruidegom ook verrassen met een vrijgezellendag om nooit meer te vergeten? Een kiiking schommel huren voor het vrijgezellenfeest zorgt 100% voor onvergetelijke momenten!

Feestje? De kiiking schommel zorgt voor vermaak & adrenaline

Heeft u binnenkort een feestje of gaat u zelf een feest organiseren en wilt u al uw gasten een zinderende, unieke activiteit aanbieden? Huur dan een kiiking schommel bij kiikingsport.nl. Wij verhuren deze professionele schommels voor volwassenen voor tal van feesten. U kunt bij ons niet alleen een kiiking schommel huren voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor bijvoorbeeld:

  • Een event
  • Een festival
  • Een bedrijfsfeest
  • Teambuilding

Huur een kiiking schommel; apart en uniek

Vrijgezellenfeesten worden een stuk leuker wanneer het feest compleet wordt gemaakt met materialen en accessoires. Behalve geinige feestartikelen en gênante feestkleding is een leuke activiteit eveneens onmisbaar. Kies dit keer eens voor iets unieks, iets dat afwijkt van de standaard activiteiten, zoals een kookworkshop, bierbrouwen, paintballen of een walking diner. Kies dit keer eens voor een schommel. Huur een kiiking schommel voor het vrijgezellenfeest.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van een kiiking schommel voor een vrijgezellenfeest, event of teambuilding!

Deelname is mogelijk vanaf minimaal 16 jaar (legitimatie verplicht). Op verzoek kan er ook gezorgd worden voor een demo team. Waarschuwing: Dit is een sport, geen attractie. Deelname aan deze extreme sport is op eigen risico.